Budakalász

Megosztás
« Vissza az indexhez

Budakalászon a Duna parton a “kavicskutas” kútfúrás hazája. Fenn a hegyen persze más a helyzet. Kútfúrás, kutató fúrás, engedély, akár kis, akár nagy kútfúrógép kell, az igénynek megfelelően?  Vállalunk kútgépészet kialakítást is.

Az Omszki tó ugye nemúgy keletkezett, hogy az oroszok itt felejtették 89 után, hanem kavicsbánya volt valaha. Ez a sóder – kavics megtalálható Budakalász területén kb. a HÉV vonaláig, Ezeken a területeken tizen méteres kutak simán működnek.  Aki meggondolatlanul a HÉV túloldalára született (költözött) rosszabbul jár kútfúrás ügyileg, mert bár itt  ott (főleg a Barát patak környékén) egy huszon méteres kút bőséges vízhozammal kecsegtet,  sőt a budai út sziklafala alá benyúló pincébe már fúrtunk 5 méteres kutat is,  jellemzöen inkább a 30-50 méteres kutakat találni ezen a környéken, és nem egyszer csak az ügyes kútgépészet  tud kieégítő vízellátást nyújtani.

A HÉV és a Duna között akár egy  hobbi kút is működhet, tehát akár pár tízezer forintból is meg tudja oldani a (kézi) öntözést. Érdemes a szomszédokat megkérdezni, kinek milyen kútja van, biztos ami biztos, és persze szerintünk inkább a kerti kút illetve a primakut a megfelelő megoldás.

Ha többet szeretne megtudni, lépjen velünk kapcsolatba.

« Vissza