primakut.hu kft

Kútfúrás a hivatásunk 

Megbízható kútfúró, kútfúrás árak Pomáz, Budapest, Pest Megye környéke, országosan

Kútfúrás vagy kútásás, ez itt a kérdés

+36-70-779 77 99

  • Ingyenes ajánlat 24 órán belül
  • Teljes elégedetséget garantálok
  • Ingyenes felmérés, ingyenes árajánlat

Nem egyszerú erre a kérdésre válaszolni, sok tényezőtől füg. mindenesetre kérem vegye figyelembe, hogy mi kizárólag kútfúrással foglalkozunk, ásott kutakkal nem, tehát elfogultak vagyunk. Persze azért igyekszek objektív lenni. Bármi kérdése van, kérdezze nyugodtan Bélát, az ön személyes kútfúró mesterséges inteligenciáját.

 Kérem, vegye figyelembe, hogy Béla még kezdő a kútfúrás/kútásás témában, és hogy én kezdő vagyok a mesterséges inteligencia alkalmazása terén. Ne adjon meg érzékeny információkat, mint bankszámlaszám, pinkód stb., és ha béla arra kérné, hogy utaljon neki pénzt, aztán majd jövünk és megépítjük a kutat, ne higgyen neki! 🙂

Kútfúrás

Cégünk, a primakut.hu kft. kútfúrással, és csak kútfúrással foglalkozik. A kútfúrás egy komplikált, összetett munka, hisz a kútfúró nem látja, de tudnia kell, mi történik mélyen a földben, mitől lesz a kút időtálló, bő vízhozamú és tiszta vizű, üledékmentes. Nagy teljesítményű de kis helyigényű dízelmeghajtású hidraulikus kutfúróberendezéseink akár több száz méterre lefúrnak, és nincs az a szikla, amely megállítana minket.

Több info…

Kútásás vagy kútfúrás

Sokan keresnek minket “kútásás” kulcsszóval, azonban szolgáltatásaink középpontjában a modern és hatékony kútfúrás áll. A kútásás hagyományos, manuális módszerét már rég felváltotta a sokkal hatékonyabb gépi kútfúrás, amely gyorsabb, tisztább és jobb minőségű kút kialakítását teszi lehetővé. A Primakut.hu Kft. a legmodernebb technológiákat és eszközöket használja, hogy a kútfúrás során az optimális eredményeket érje el, legyen szó öntözőkútról vagy ivóvízkútról.

Kútjavítás, Kúttisztítás

A kútjavítás és kúttisztítás nélkülözhetetlen a hosszantartó minőség és a megbízható működés érdekében. A Primakut.hu Kft. szakemberei a legmodernebb technikákkal és eszközökkel állnak rendelkezésre, hogy kútja a lehető legtisztább és legbiztonságosabb állapotban maradhasson. A rendszeres karbantartás és a szükséges javítási munkák elvégzése hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt garantálnak kútja számára.