primakut.hu kft

Kútfúrás a hivatásunk

Prémium kútfúrás Megbízható Pomázi kútfúró mester, árak  Budapest, Pest Megye és környéke, országosan

Ivóvíz minőségű Kútfúrás

+36-70-779 77 99

 • Ingyenes árajánlat 24 órán belül!
 • Ingyenes felmérés!
 • Keressen meg most!
Ivóvíz Minőségű Kútfúrás

Ivóvíz minőségű kútfúrás – Balog György kútfúró mestertől és csapatától

 • Háztartás vízellátása fúrt kúttal számos előnyt biztosít. Legyen független a vezetékes vízhálózat meglététől, működő képességétől. Takarítson meg pénzt, és óvja a környezetet, használjon természetes, ipari szennyeződésektől mentes ivóvíz kutat.
 • A kútvíz felhasználása lehet csak háztartási víz, mint tisztálkodás, mosás, WC-öblítés, öntözés vagy úgyszintén ivóvízellátás is.
 • A háztartási vízellátó kutak vízminőség követelményei könnyebben teljesíthetőek, mint az ivóvízellátás szigorú szabályai. A talajban található víz minőségére nincs befolyásunk, ezért háztartási vízigényeket többnyire rétegvíz kúttal elégítjük ki és biztosítjuk, hogy a felszínközeli vizek ne szennyezzék el az ön és a környék többi kútját. Sajnos ez sem jelent garanciát arra, hogy a víz kezelés nélkül iható.
 • A háztartási vízigény jellemzően napi 0,5 – 1 m3 időben elosztva, míg egy kertben akár több köbméter vizre is szükség lehet egy óra alatt. Menyiségileg egy háztartás ivóvízellátása problémamentesebb, mint egy kert öntözése.
 • Ennek a honlapnak a célja (azon kívűl, hogy ügyfeleink megtaláljanak minket) információkat nyújtani ivóvíz kútfúrás témakörben. Egy ivóvíz kút fúrása komoly befektetés, mind pénzügyileg, mind erőfeszítés szempontjából, ráadásul jelentős hatással van a környezetre is. Ezért kritikus fontosságú, hogy olyan kútfúrót válasszunk ki, aki a szakma mestere, akinek van türelme az időrabló de szükséges műveletekhez és hangsúlyt fektet prémium minőségű anyagokra és a hosszú távú fenntarthatóságra is, hiszen egy kúton annak elkészülte után már nem sok mindent lehet kijavítani. A primakut.hu Kft.-nél mi ezt a szemléletet képviseljük, biztosítva, hogy minden projektünk a lehető legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelően, a terület integritásának megőrzése mellett valósuljon meg.   Szörfözzön, nézelődjőn, beszélgessen Bélával, a mesterséges inteligenciánkkal. És persze bármilyen kérdése van, ne hezitáljon, hívjon, írjon emailt, vagy bármilyen csatornán lépjen kapcsolatba velem.

 

Több info…

Ivóvíz Kútfúrás

Cégünk, a primakut.hu Kft kútfúrással, és csak kútfúrással foglalkozik. Egy kút megépítése komplikált, összetett művelet, hisz a kútfúró nem látja, de tudnia kell, mi történik mélyen a földben, mitől lesz a kút időtálló, tiszta vizű és üledékmentes, hogyan lesz bő a víz hozam. Nagy teljesítményű, de kis helyigényű, dízelmeghajtású hidraulikus kútfúró berendezéseink akár több száz méterre lefúrnak, nincs az a szikla, amely megállítana minket. Ivóvíz kútfúrás során figyelembe vesszük a tervezett felhasználás követelményeit, ezért biztosítjuk, hogy a szennyezett talajvíz ne fertőzze el a kutat, illetve a fúrás során bekerült mikroorganizmusokat fertőtlenítéssel eltávolítjuk.

 

Több info…

Ivóviz Kútfúrás Árak

Egy ivóvíz kút fúrása magas követelményeket támaszt úgy a kútfúró, mint a kútfúróberendezés iránt. A felső szennyezett rétegeket ki kell zárni, és biztosítani kell a homok- és üledékmentes vizet. A beépített anyagok, mint kútbéléscső, szűrőkavics, rétegkizárás minősége szintén fontos tényező. A kútbléscső legyen ólommentes, menetes, műbizonylatos.  Egy prémium minőségű ivóvíz kút méter ára 2024-ben 40.000 és 60.000 HUF között mozog. Ez az ár tartalmazza valamennyi  a kútfúrás során fermelülő költségeket, mint kiszállás, kútfúrógép telepítése, kutaófúrás, bővítés, csövezés, cső, kavics, kavicsolás, kompresszorozás, szivattyúzás, kútdokumentáció. Nem tartalmazza az engedélyeztetést, kútgépészetet, kútaknát.

Több info…

j

Ivóvízkút engedélyeztetése

A kútfúrás törvényi szbályozása nagyot változott 2024-ben.  Léteznek kockázatos területek, ahol minden kútfúrást előzetesen be kell jelenteni, és léteznek kockázatmentes területek, ahol a háztartási vízigényt kielégítő, 50 m talpmélységet meg nem haladó, és az első vízzáró réteget el nem érő kutakkal nincs jogi teendő. Egyébként engedélyt kell kérni, ez egy drága, komplikált folyamat. Szívesen segítünk önöknek a szükséges engedélyek beszerzésében. Mi a primakut.hu kft hivatalosan működő cégként rendelkezünk minden személyi (Kútfúrómester végzettség, alkalmazottak bejelentve), és tárgyi feltétellel (kútfúró berendezéseink vizsgáztatva vannak), hogy hivatalos engedélyes kutakat fúrjunk. Cégünknek rendelkezik felelősségbiztosítással. Amennyiben spórolni szeretne az engedélyen, természetesen intézheti azt ön is. Rendelkezünk végzettséggel, a kútfúró berendezéseink vizsgáztatva vannak. 

 

Több info…

Kútgépészet, szivattyú telepítés

A kútgépészet területén a szivattyúk és vezérlőrendszerek szakértő kiválasztását és telepítését végezzük. Ezen berendezések kiválasztásánál fontos szempont a hatékonyság, a megbízhatóság és az energiafogyasztás. Célunk, hogy ügyfeleink számára a legoptimálisabb rendszert biztosítsuk, amely hosszú távon gazdaságos és zökkenőmentes működést garantál. Természetesen elkészítjük a kút aknáját, műanyag, előgyártott beton illetve falazott aknák közül választhatnak ügyfeleink. Mivel egy ivóvíz kút nem állhat le, A legmagasabb minőségű szivattyúkat építjük be, és 24/7 ügyelettel biztosítjuk a gyors reagálást egy esetleges meghibásodásra.

 

Több info…

Legyen ön is, elégedett ügyfelünk!

 • Évtizedek óta kútfúrással foglalkozunk, sokszáz kutat fúrtunk meg sikeresen, no meg néhányszor nem sikerült, de mindig fair voltam az ügyfeleimmel. Itt tekinthet meg néhány beszámolót, a teljesség igénye nélkűl.
 • Mondja el, milyen kútfúrásra vagy egyéb szolgáltatásra van szüksége, szívesen adok Önnek ingyeneses egyedi ajánlatot.
 • Fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalmat, ezért nem kérünk előleget megrendeléskor, sőt a kútfúrás kezdete előtt a megrendelt kútfúrást ingyenesen le lehet mondani.

További hasznos információk

Fiatal kútfúró koromban, amikor még tapasztalatlan és bohó voltam, úgy gondoltam mi sem egyszerűbb mint fúrni egy lyukat a földbe, csövet tenni bele, és mér kész is a kút. No ez nem egészen így van. Kattintson, és sok mindent megtudhat arról, mire kell Önnek mint leendő kúttulajdonosnak figyelni…

 

Több info…

[trustindex no-registration=google]

Most ingyenes kiszállás és további akciók !