Kútfúrás Házilag

Sokan szeretnének kutat, de nem rendelkeznek az ehez szükséges anyagi lehetőségekkel. Hogy nekik is lehessen olcsón kútjuk, ezért szeretnénk itt segíteni, hogyan is működhet a kútfúrás házilag.

Pillanatnyilag az oldal még nem készült el, de bármi kérdése van, akár a kútfúrás általunk, akár a kútfúrás házilag témában, keressen minket, szívesen segítünk, látjuk el tanáccsal, hogyan lehet kedvező áron kútja. Nem feltétlenűl a DIYS, azaz a Do It Your Self a legolcsóbb megoldás, hisz a kútfúrás sok eszközt igényel,  és ha valami nem sikerül, az anyag is kárba veszhet.

Mindenekelőtt azonban szeretnénk megemlíteni, hogy a kútfúrás egy felelősségteljes tevékenység, amelyet jobb, ha egy hivatásos kútfúró végez el. A talajban talélható víz nagy kincs, nem megfelelően kivitelezett kútfúrással, kútbéléscsővel az elszennyeződhet, jóvá nem tehető károk keletkeznek a talajvízben. Mivel az Alföldön relatív könnyű kutat furni, nyomon követhető, hogy a felszíni szennyeződések a nem megfelelő kútfúrások miatt egyre mélyebben jelennek meg, és ezzel veszélyeztetik a vízmű kutak vízbázisát is.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeby feather